Visumaanvragen in Nederland of België

Wij helpen u graag bij uw visumaanvraag.
Zoek hieronder het land van uw bestemming.


Meer info over visum

Legaliseren documenten in Nederland of België

Wij helpen u graag bij uw legalisatieaanvraag.
Zoek hieronder het land van uw bestemming.


Meer info over legalisering

Uw partner voor Legalisaties en Visa

  • Embassy Express komt komt sinds 1998 dagelijks bij de ambassades in Nederland en België en is zeer goed op de hoogte van de laatste procedures.
  • Embassy Express is gespecialiseerd in het verzorgen van visumaanvragen en legalisaties voor bedrijven en neemt uw gehele aanvraag graag uit handen.
  • Embassy Express geeft u advies over uw visum aanvraag of legalisatie aanvraag en het te volgen traject waardoor u geld en tijd bespaart. We staan voor u klaar.

 

Embassy Express is een bemiddelingsbureau met een ruime ervaring voor het verzorgen van visumaanvragen en legalisatie van documenten. We hebben als visie om onze klanten compleet te ontzorgen en zorg te dragen voor een correcte en voorspoedige aanvraag in zowel Nederland als België. Door ons in te schakelen kunt u veel tijd en geld besparen. Wij gaan vandaag nog aan de slag met uw aanvraag.

Embassy Express is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in visumaanvragen en legalisatieaanvragen in zowel Nederland als België. Door middel van de samenvoeging met Visum Today hebben wij nog meer expertise in huis en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Embassy Express komt dagelijks bij de ambassades en is zeer goed op de hoogte van alle procedures. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van visumaanvragen en legalisaties voor zowel bedrijven en neemt uw gehele aanvraag graag uit handen. Embassy Express geeft u advies over uw visumaanvraag of legalisatie aanvraag en het te volgen traject waardoor u geld en tijd bespaart. We staan voor u klaar.

Embassy Express staat garant voor een optimale en persoonlijke service en zal alles in het werk stellen om uw legalisatieaanvraag of visumaanvraag zo efficiënt mogelijk te regelen.

Neem contact op

Nieuws

17/08/2017

De ambassade van China zal in de week van 2 oktober gesloten zijn. Hou er rekening mee dat de legalisaties en visumaanvragen meer tijd in beslag zullen nemen.14/08/2017
BY BE BZ

De ambassade van China in Nederland wil vanaf heden dat er naast de gebruikelijke documenten nog twee nieuwe documenten aangeleverd moeten worden bij de aanvraag van een business visum:  • Brief van werkgever met daarin vermeld de datum van indiensttreding, de functie, het salaris en de reden van het bezoek aan China.

  • Kopie van de Business License van het Chinese bedrijf of een kopie van de ID van de uitnodiger1/01/2017

De volgende dagen in 2017 zal Embassy Express gesloten of beperkt open zijn:  • Woensdag 01/11/2017 Allerheiligen België Gesloten, Nederland Open

  • Zaterdag 11/11/2017 Wapenstilstand

  • Maandag 25/12/2017 Eerste Kerstdag

  • Dinsdag 26/12/2017 Tweede Kerstdag